PEPTIDE CURE SERUM

Ο ορός πεπτιδίου βελτιώνει τόσο τον τόνο όσο και την ελαστικότητα του δέρματος διεγείροντας τη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος

Ο ορός πεπτιδίου αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή Esthemax για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος  στο δέρμα . Αυτό βελτιώνει όχι μόνο τη δομή, αλλά και τον τόνο του δέρματος και παρέχει μακροχρόνια θεραπεία για ωχρό, θαμπό  και κουρασμένο δέρμα. Επιπλέον, ο ορός πεπτιδίων καταπολεμά αποτελεσματικά την εμφάνιση καθαρά ορατών ρυτίδων στο πρόσωπο, που κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο ώριμο και γερασμένο. Μόλις δύο με τρεις σταγόνες από τον ιδιαίτερα ελαφρύ και γρήγορα απορροφημένο ορό αρκούν για την περιποίηση ολόκληρου του προσώπου μία φορά, πρωί και βράδυ, και η αίσθηση στο δέρμα είναι μη λιπαρή και πολύ ευχάριστη χάρη στη μάλλον ρευστή υφή.

Γιατί το Peptide Serum είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν

Το Peptide Serum βασίζεται στο εξαπεπτίδιο έξι συστατικών, ένα ενεργό συστατικό που αποτελεί τη βάση για πρωτεΐνες όπως το κολλαγόνο, η κερατίνη και η ελαστίνη. Αυτά είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της τέλειας ελαστικότητας και υφής του δέρματος, το οποίο συχνά γίνεται ωχρό, χαλαρό και ρυτιδωμένο με την ηλικία. Ακριβώς αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει ορατά ο ορός πεπτιδίου από τον κατασκευαστή Esthemax . Τα πεπτίδια λειτουργούν με τέτοιο τρόπο που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος από τον ίδιο τον οργανισμό. Αυτά τα δύο ενεργά συστατικά θεωρούνται τα πιο σημαντικά συστατικά του δέρματος, τα οποία επηρεάζουν τη δομή και την κατάσταση του δέρματος. Η απώλεια αυτών των ουσιών στο σώμα έχει ως αποτέλεσμα όλο και πιο ορατές ρυτίδες και γραμμές καθώς και χαλάρωση του δέρματος. Ο ορός πεπτιδίου αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ακριβώς αυτά τα προβλήματα. Με την έναρξη της πρωτεϊνικής σύνθεσης και την τόνωση των προαναφερθέντων βασικών συστατικών του δέρματος, μειώνουν την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων στο πρόσωπο και συσφίγγουν το χαλαρωμένο και θαμπό δέρμα. Ταυτόχρονα, αυτός ο ορός εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και το κάνει να είναι εξίσου βαθιά ενυδατωμένο. Χάρη στην ιδιαίτερα ελαφριά, ρευστή υφή αυτού του προϊόντος, απορροφάται επίσης πολύ εύκολα, αλλά δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα.  Με την τακτική χρήση, αγοράζοντας το Peptide Serum , θα επιτύχετε μακροχρόνια νεανική επιδερμίδα, αυξημένη ελαστικότητα δέρματος και σημαντικά βελτιωμένες διεργασίες κάτω από το δέρμα.

Συσκευασία:100ml

Εφαρμογές: 80

Δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο για όλες τις παραγγελίες άνω των 200€

  • Η αποστολή διαρκεί συνήθως 2-3 ημέρες
  • Η διεθνής αποστολή ενδέχεται να καθυστερήσει
    λόγω απρόβλεπτων συνθηκών.
Ασφάλεια Συναλλαγών