RENEWAL BOOST

Το Hydrojelly ® Renewal Boost αναζωογονεί και επανορθώνει το δέρμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, αποκαθιστώντας τη νεανική ελαστικότητα και λάμψη του

Το Hydrojelly ® Renewal Boost αναπτύχθηκε για να αναζωογονήσει εντατικά το δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό. Με αυτόν τον τρόπο, τα κυανοφύκεια, επίσης γνωστά ως μπλε-πράσινα φύκια AFA, προάγουν τον πολλαπλασιασμό των βλαστοκυττάρων και έτσι ελαχιστοποιούν την εμφάνιση ουλών ακμής και άλλων κηλίδων στο δέρμα. Η Hydrojelly ® Renewal Boost Mask βελτιώνει επίσης την υφή και τον τόνο του δέρματος και έχει ισχυρές ιδιότητες ανανέωσης και επανόρθωσης του δέρματος. Αυτά κυρίως διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση εξαλείφοντας τα παλιά κύτταρα και δημιουργώντας νέα, υγιή κύτταρα. Επιπλέον, το Renewal Boost είναι υπεύθυνο για τη βελτίωση των επιπέδων κολλαγόνου του ίδιου του σώματος. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, θα επιτύχετε μια πλήρως  αναζωογονημένη επιδερμίδα  που ακτινοβολεί ξανά φρεσκάδα και νεανικότητα.

Τι κάνει το Hydrojelly ® Renewal Boost τόσο εξαιρετικό

Το Hydrojelly ® Renewal Boost έχει πολύπλευρη θετική επίδραση στην ποιότητα αλλά και στην εμφάνιση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο του. Αυτή η μάσκα αυξάνει την ελαστικότητα και τη ζωτικότητα του δέρματος, επιτυγχάνοντας ορατά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η Renewal Boost Mask βασίζεται σε δύο ενεργά συστατικά, τα μπλε-πράσινα φύκια AFA και μια σκόνη διαμαντιού.

Το μπλε-πράσινο φύκι περιέχει περισσότερη χλωροφύλλη από πολλά άλλα ενεργά συστατικά, γεγονός που το καθιστά πολύ αποτελεσματικό για την υγεία και τη φροντίδα του δέρματος. Σύμφωνα με διάφορες μελέτες, το AFA είναι επίσης πολύ χρήσιμο στην τόνωση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού. Αυτό οδηγεί τελικά σε επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος και παρεμπιπτόντως σε βελτιωμένη εμφάνιση του δέρματος. Τα φύκια AFA βοηθούν επίσης στην αφαίρεση κατεστραμμένων και νεκρών κυττάρων από κάτω από το δέρμα, έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργηθούν νέα βλαστοκύτταρα και το δέρμα να διατηρήσει την αρχική του υγιή κατάσταση.

Αυτό που κάνει επίσης αποτελεσματική την Hydrojelly ® Renewal Boost Mask είναι η σκόνη διαμαντιού. Αυτό βοηθά στην εξομάλυνση του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος και των κηλίδων γήρανσης. Και η εμφάνιση επιφανειακών ουλών ακμής, δέρματος που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο και λεπτές γραμμές μπορούν επίσης να ελαχιστοποιηθούν με αυτό το συστατικό. Η σκόνη διαμαντιού βοηθά επίσης στον έλεγχο του ξηρού, τραχιού δέρματος που χαρακτηρίζεται από διευρυμένους πόρους και μειώνει τα μαύρα στίγματα. Έτσι, το δραστικό συστατικό διαμάντι ή το Renewal Boost αντιμετωπίζει τον ανομοιόμορφο, ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος καθώς και τις κηλίδες, τα σημάδια στην θεραπευμένη ακμή καθώς και το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο με ολοκληρωμένο και ικανοποιητικό τρόπο.

  • 17 Εφαρμογές

*Στο προϊόν δεν συμπεριλαμβάνεται η μεζούρα και η σπάτουλα.

Δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο για όλες τις παραγγελίες άνω των 200€

  • Η αποστολή διαρκεί συνήθως 2-3 ημέρες
  • Η διεθνής αποστολή ενδέχεται να καθυστερήσει
    λόγω απρόβλεπτων συνθηκών.
Ασφάλεια Συναλλαγών

Η RENEWAL BOOST Hydrojelly® μάσκα, περιέχει AFA (φύκια) και ρινίσματα διαμαντιού. Βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων, υποστηρίζει τη φυσική αποκατάσταση του δέρματος και την απελευθέρωση βλαστοκυττάρων. Αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου ενισχύοντας την πληρότητα του δέρματος.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 500 g