VAMPIRE INFUSION

Η Hydrojelly ® Vampire PLLA Infusion είναι μια μάσκα προσώπου με βάση το πολυ-L-γαλακτικό οξύ που μπορεί να κάνει το δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό να φαίνεται νεανικό, σφριγηλό και σημαντικά πιο λαμπερό

Το Hydrojelly ® Vampire PLLA Infusion είναι ένα προϊόν που μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται σημαντικά πιο διαμορφωμένο, σφριγηλό και νεανικό. Το πολυγαλακτικό οξύ στο οποίο βασίζεται η μάσκα Vampire PLLA Infusion δρα ως βιοδιεγερτικό στην παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος, αποκαθιστώντας έτσι τον όγκο, τη σφριγηλότητα και τη φωτεινότητα του δέρματος. Αυτή η μάσκα προσώπου βελτιώνει επίσης την εμφάνιση των επιφανειακών γραμμών στο πρόσωπο και το λαιμό, δίνοντάς του ένα περίγραμμα και σφριγηλή εμφάνιση. Επιπλέον, το Hydrojelly ® Vampire PLLA Infusion αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις πρησμένες και χαλαρωμένες περιοχές του προσώπου.

Τι κάνει το Hydrojelly ® Vampire PLLA Infusion ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης δέρματος;

Το Hydrojelly ® Vampire PLLA Infusion περιποιείται το δέρμα του προσώπου και του λαιμού με ολοκληρωμένο τρόπο με βάση το πολυ-L-γαλακτικό οξύ , πιο γνωστό ως PLLA . Αυτό το ενεργό συστατικό είναι στην πραγματικότητα ένα επανορθωτικό βιοδιεγερτικό που διεγείρει την αναγέννηση του ίδιου του κολλαγόνου του σώματος. Ως αποτέλεσμα, το Vampire PLLA Infusion αυξάνει σταδιακά το πάχος και τη σφριγηλότητα του δέρματος, αλλά και η ελαστικότητα και η απαλότητα αυτού μπορούν να αυξηθούν στο μέγιστο και το δέρμα μπορεί να γίνει νεανικό και υγιές. Το ανανεωμένο κολλαγόνο μειώνει επίσης τις ρινοχειλικές πτυχές, τις γραμμές χαμόγελου, τις ρυτίδες του λαιμού και άλλα σημάδια γήρανσης. Επιπλέον, η Hydrojelly ® Vampire PLLA Infusion Mask λειτουργεί εξαιρετικά σε μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου και του λαιμού, τελειοποιώντας το περίγραμμα του πηγουνιού και τα χωρίς όγκο μάγουλα. Επιπλέον, επειδή το πολυγαλακτικό οξύ σε αυτό το προϊόν προκαλεί τη διαρκώς αυξανόμενη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο στο δέρμα, μπορεί να βελτιώσει την ανομοιόμορφη υφή του. Επιπλέον, αυτό το ενεργό συστατικό εξουδετερώνει το pH του δέρματος και δεν το ερεθίζει, με αποτέλεσμα το δέρμα να μην καταστρέφεται αλλά να ομορφαίνει, να συσφίγγει και να αναζωογονείται. Έχει μόνο οργανικά και ενεργά συστατικά, τα οποία είναι απαλλαγμένα από πρόσθετα και παρενέργειες.

  • 17 Εφαρμογές

*Στο προϊόν δεν συμπεριλαμβάνεται η μεζούρα και η σπάτουλα.

Δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο για όλες τις παραγγελίες άνω των 200€

  • Η αποστολή διαρκεί συνήθως 2-3 ημέρες
  • Η διεθνής αποστολή ενδέχεται να καθυστερήσει
    λόγω απρόβλεπτων συνθηκών.
Ασφάλεια Συναλλαγών

Η VAMPIRE INFUSION Hydrojelly® μάσκα, περιέχει, πολύ-L γαλακτικό οξύ. Βοηθά στη φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την πυκνότητά του, παρέχοντας πιο σμιλεμένη και σφριγηλή όψη με μειωμένα σημάδια γήρανσης.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 500 g